Поредна доза четири и петцифрени суми заля играчите на „Еврошанс

...
Поредна доза четири и петцифрени суми заля играчите на „Еврошанс
Коментари Харесай

Страхотни печалби в играта "Еврошанс" на Евробет

Поредна доза четири и петцифрени суми заля играчите на „ Еврошанс "

През миналите 10 дни играта „ Еврошанс " донесе огромни облаги на хиляди играчи от цялата страна.

Късметлия от Хисаря сграбчи 50 000 лв. от „ Еврошанс ", единствено против залог от 0,50 лева Топ облагата се пада в пункта на бул. Христо Ботев № 19 А.

Участник от Нова Загора завоюва 10 000 лв.. Той е играл за 1 изтегляне, в което 9 от 10 цифри се оказват печеливши. Печелившият ваучър е пуснат в пункта на Евробет на ул. Петко Енев № 39.

Сериозен удар прави и Шахинер Муса от Бенковски. Благодарение на 8 късметлийски цифри, той печели 6 000 лв. от „ Еврошанс ".

Тодор Гологанов от Белене добави в банковата си сметка 5 000 лв.. Той е уцелил 9 от 10-те маркирани цифри, залагайки на случайно определена композиция.

Щастливата серия продължава с 5 000 лв., които зарадваха състезател от Кирково, а 2 500 лв. отиват в Плевен. Жител на Търговище се снабди с 2 000 лв. от „ Еврошанс ", а други двама участници от Ловеч и Черноочене ще харчат по 1 600 лв..

„ Еврошанс " е вълнуваща и атрактивна игра, предлагаща разнообразни разновидности за
залог и многообразие от специфични и фигурални залози. Тегленията са на всеки 5 минути, а оптималната облага е 1 МИЛИОН ЛЕВА.

Не забравяйте, че до 15-ти септември в пунктовете на Евробет продължава извънредната акцията „ Има такива облаги ", в която имате късмет за над 400 000 лв. спомагателни облаги. Повече информация ТУК .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР