Поредна агресия се е разиграла между непълнолетни момичета в Пловдив,

...
Поредна агресия се е разиграла между непълнолетни момичета в Пловдив,
Коментари Харесай

Побой заради футболни отбори в Пловдив! Непълнолетно момиче се похвали с брутален клип

Поредна експанзия се е разиграла сред малолетни девойки в Пловдив, само че този път повода  е много необикновена. Момичетата постановат по жесток метод друга връстница поради пловдивските футболни тимове.  До TrafficNews постъпи сигнал, в който бе прикачен видеоклип на бруталното принуждение.  Двете малолетни, които попадат в фрагментите и тормозят момичето, имат и  „ оператор ”, който е снимал всичко, с което по-късно ся се похвалили с пост в инстаграм профил. Това евентуално е направено за, с цел да се похвалят с постъпката си.
Прочетете още
На фрагментите, съпроводени с техно музика, се вижда, че действието се разиграва в парк, а едно от девойките постанова другото, дърпа го за косата рита го и го размята. Очевидно от написаното на поста- „ Ботев ли хаха ” , излиза наяве, че  насилничката е от Локомотив и посредством тази постъпка желае да покаже омразата си към клуба, на който симпатизира потърпевшата. 

В сигнала се декларира, че девойките са 2010 година и не е ясно къде тъкмо се случва насилието в Пловдив. По думите на нашия четец, видеото се популяризира в чест на тима, на който симпатизира побойничката. Според нашия четец, обстановката наподобява много странна, тъй като не е присъщо такова държание на от страна на девойки.

„ Насилието в Пловдив поради футболните ни тимове стана новата наклонност. Те се бият като животни, само че към този момент и девойки да го вършат на по 12,13 години е неприемливо ”, се написа в сигнала.

Медията ни моли институциите да вземат отношение по бруталния проблем, с цел да бъдят прекратени подобен вид дейности от страна на малолетни.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР