Поредицата от събития, с които Yettel ни предизвиква да спортуваме

...
Поредицата от събития, с които Yettel ни предизвиква да спортуваме
Коментари Харесай

Yettel ни предизвиква да се движим повече със ново събитие в София - Технологии

Поредицата от събития, с които Yettel ни провокира да спортуваме и да се движим повече продължава и тази събота. На 10 септември от 10 до 18 часа всички, които обичат спорта или желаят да създадат своите първи смели крачки в него, могат да се включат в разнородни интензивности, да тестват смарт технологиите, които оказват помощ за реализиране на спортните цели и да завоюват атрактивни награди.

Събитието ще се организира при Лятна сцена „ Борисова градина “ и е част от акцията на телекома „ Смело напред “, която въодушевява хората да се движат повече и да имат по-здравословен и уравновесен метод на живот.

По време на събитието участниците ще могат да завоюват страхотни награди, вземайки присъединяване в серия от спортни провокации. Те ще наблюдават своите индикатори със смарт часовници, а професионални треньори ще им демонстрират вярната техника на упражненията и ще им дават потребни препоръки по какъв начин да включат модерните технологии в помощ на спортния и хранителния си режим. Желаещите да се раздвижат и заредят с нови потребни познания за по-здравословен метод на живот ще могат да избират сред тренировки с гири и ластици с друга дълготрайност – 5, 10 или 15 минути. Всеки, приключил сполучливо определената подготовка, ще завоюва премия, както и шанса да взе участие в лотария за смарт часовник или безжични слушалки.

Спортното събитие ще е част от фестивала „ Чешки ден в София “, чийто общоприет спонсор е Yettel. В него ще се включат чешки компании, работещи на българския пазар, а главната тематика на събитието ще бъде грижата за околната среда, природосъобразният и здравословен метод на живот.

Yettel реализира към този момент две издания на „ Смело напред “ това лято – във Варна и Приморско с огромен триумф. Над 800 души се включиха в тренировките, проведени от компанията.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР