Поредицата от Ролан Гарос, Уимбълдън, Олимпийските игри и Ю Ес

...
Поредицата от Ролан Гарос, Уимбълдън, Олимпийските игри и Ю Ес
Коментари Харесай

Джокович: Искам да съм в топ форма за Олимпиадата и трите турнира от Шлема

" Поредицата от Ролан Гарос, Уимбълдън, Олимпийските игри и Ю Ес Оупън е най-важният интервал за мен през тази година. Това е целта и там желая да съм в топ форма ". Това разгласи международният номер 1 Новак Джокович, който се показва надалеч от нормалното си равнище от началото на сезона.

Сърбинът е играл единствено в три шампионата през 2024 година, като към момента няма нито един край - той отпадна в полуфиналите на Аустрелиън Оупън и Мастърса в Монте Карло, до момента в който на Мастърса в Индиан Уелс загуби още в трети кръг. Днес той стартира присъединяване си на Мастърса в Рим с мач против французина Корентен Муте.

" Все още диря най-хубавото си равнище. Надявам се тази седмица да го намеря. Искам да отида на Ролан Гарос подготвен да се боря за купата. Може би ми би трябвало малко повече време, защото не съм играл задоволително мачове, само че това е умишлено решение. Вече съм на 37 години и желая да извозвам повече време със фамилията ми. Вече ще предпочитам по-внимателно графика си и ще се концентрирам върху най-големите шампионати ", разяснява Джокович, който има рекордните 24 трофеи от Големия шлем./БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР