Поредицата от 4 серии е озаглавена “Разследване за Даяна -

...
Поредицата от 4 серии е озаглавена “Разследване за Даяна -
Коментари Харесай

Уилям и Хари не одобряват нов филм за смъртта на майка си

Поредицата от 4 серии е озаглавена “Разследване за Даяна - гибел в Париж ” и е отдадена на 25-та годишнина от гибелта й на 31 август, 1997 година Темата е доста мъчителна за двамата синове на Даяна и те приели вестта за нов план, който да споделя с детайлности за ужасяващата злополука, много яростно. 

Ще бъдат показани в елементи двете полицейски следствия за гибелта на принцесата, в които се прокрадва тайната доктрина, че случаят не е инцидентен. Хари и Уилям освен не са поканени за изявленията, свързани с въпросните серии, само че и прекомерно късно разбрали, че въобще нещо сходно се снима. Тогава те са били едвам на 15 година и 12 година и пазят неприятния спомен от изпращането на майка им в последния й път, добавя Tatler. 
  Новият документален филм ще включва изявленията с детективи, избрали да приказват обществено за случая за първи път. От Channel 4, които ще излъчат кино лентата, са безапелационни, че сходни планове са нужни на обществото. Те целяли да разсеят спекулациите и да отговорят на многото въпроси, които хората си задават, по отношение на гибелта на Даяна.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР