Поредицата Grand Theft Auto (GTA) безспорно са едни от видео

...
Поредицата Grand Theft Auto (GTA) безспорно са едни от видео
Коментари Харесай

Grand Theft Auto печели повече пари от Междузвездни войни

Поредицата Grand Theft Auto (GTA) несъмнено са едни от видео игрите, които са оставили дълбока диря в съзнанието и порастването на доста младежи. Още с първата си версия от далечната 1997 година играта се трансформира в международен шлагер, който и до през днешния ден засмуква всекидневието на милиони.

Като удостоверение за мащабите на известността й, GTA V скоро бе оповестена за един от най-печелившите артикули в историята, донесъл повече доходи на издателите си от която и да е друга игра, филм, книга или ария.

С това играта бе оповестена за най-печелившият артикул в сектора за всички времена, носейки повече от шест милиарда $ от появяването си на пазара през 2013 година

Оттогава са продадени повече от 90 милиона копия, само че немалка част от общите доходи идват и от цифрови покупки по време на самия развой на игра, съгласно данни на гейминг платформата The Know.

За съпоставяне филмите " Междузвездни войни " и " Отнесени от вихъра " , които са измежду най-касовите продукции в света, са спечелили " едвам " по четири и три милиарда $.

Продуцентите на GTA V хранят още по-големи очаквания за облаги от идната стъпка в поредицата GTA VI, която се чака да излезе през 2022 година и за първи път да предложи на геймърите опцията да влязат в действието с женски персонаж.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР