Поредица от са регистрирани в района на град Гранада в

...
Поредица от са регистрирани в района на град Гранада в
Коментари Харесай

Три земетресения с магнитуд над 4 по Рихтер в Испания

Поредица от са регистрирани в региона на град Гранада в Испания - три с магнитуд от 4 по скалата на Рихтер, заяви Националният географски институт, написа БГНЕС. Все още няма известия за обилни вреди или жертви. Най-мощните вторични земетресения са регистрирани късно нощес в региона на Кулиар Вега (магнитуд 4,2) и Санта Фе (4 и 4,3).
" Няколко трусове раздрусаха Гранада още веднъж довечера... Сега би трябвало да запазим успокоение и да следваме инструкциите на незабавните служби. Нека имаме вяра, че скоро всичко ще се възстановява ", написа министър председателят Педро Санчес в Tуитър. Кметът на Гранада Луис Салвадор в изявление за националната телевизия TVE назова обстановката " тревожна ", само че прикани към успокоение.
 Земетресение в Сърбия Земетресение в Сърбия
Земетресение с магнитуд от 3,4 по скалата на Рихтер е записано на територията на Сърбия в 11:51 часа локално време (12:51 часа бълга...
В Андалусия се е нараснала сеизмичната интензивност, от декември насам са регистрирани над 150 дребни трусове , които не са довели до пострадвания или обилни опустошения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР