Пореден възпитаник на Средно училище "Св. Св. Кирил и Методий"

...
Пореден възпитаник на Средно училище "Св. Св. Кирил и Методий"
Коментари Харесай

Дванадесетокласничката М. Методиева от СУ Св. Св. Кирил и Методий - Симитли с две отличия от литературен конкурс

Пореден ученик на Средно учебно заведение "Св. Св. Кирил и Методий " - град Симитли съумя да популяризира общината, показвайки отлични литературни умения. Дванадесетокласничката Михаела Методиева завоюва две оценки от конкурс на списание "Литературен дизайн ". Темата бе "Бъди моя Валентинка " 2022 година. Михаела взе участие и в две категории - лирика и прозаичност.

След гласоподаване, ученичката от Симитли съумя да си завоюва ПЪРВО място за стихотворението "Обречени " и ВТОРО място за описа "Ухание в мрака ". Михаела показа, че е научила за състезанието напълно инцидентно, откривайки го във "Фейсбук ". Не била сигурна, че желае да взе участие, само че въпреки всичко, два часа преди края на поддаването на творбите, изпраща своите творби, както и своя къса автобиография, каквато се изисквала от уредниците.

"За мен бе доста ненадейно, че завоювах, тъй като и преди съм взела участие в такива състезания, само че не успявах да се класирам за призовите места ", сподели още тя. Община Симитли и Средно учебно заведение "Св. Св. Кирил и Методий " поздравяват Михаела Методиева за извоюваните награди, като и пожелават доста здраве и креативен музи.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР