Пореден уникален случай в Русия на тема криминална хроника -

...
Пореден уникален случай в Русия на тема криминална хроника -
Коментари Харесай

Бивш руски военен тръгна да коли жена си в милиционерски участък

Пореден неповторим случай в Русия на тематика " престъпна хроника " - върнал се от войната в Украйна беше наказан за опит за ликвидиране на брачната половинка си, тъй като тя давала показания против него - по какъв начин се държал с дребната му доведена щерка. Кое е неповторимото - наказаният нападнал с нож и съумял да намушка четири пъти (рани по лицето и шията) жена си посред полицейски (в случая с Русия - милиционерски) сектор.

Осъденият се споделя Семьон Невмержицки, а за случая споделя съветското издание " Верстка ", опирайки се на правосъдни документи. Именно в правосъдните документи написа, че Невмержицки дошъл в полицейското ръководство, влезнал гладко вътре, видял жена си да седи на разпит, доближил се до нея и я намушкал четири пъти. Жената била избавена от локален служител на реда, който съумял да спре нападателя, преди да заколи жертвата си.

Пред съда някогашният боен призна за нападението и изясни случая с това, че е бил пийнал. Той също по този начин сподели пред съда, че " преди да взе участие в специфичната военна интервенция (войната в Украйна) не се е държал по този начин ".

Другото неповторимо в тази ситуация - ранената жена дала прошка на мъжа си и поискала съдът да го осъди условно, само че присъдата в последна сметка е 6 години и 3 месеца затвор. Като смекчаващи виновността условия съдът, по-специално, взе поради обстоятелството, че Невмержицки е взел участие в " специфичната военна интервенция " и е награден от страната на Путин т.е. посочил е " безупречна работа на отечеството си ".

Това не е първа присъда за Невмержицки - през 2022 година той е наказан за " полово съприкосновение с лице под 16-годишна възраст ", ​​а също по този начин е упрекнат в щета на непознато имущество и кражба, само че се записва да върви да се бие в Украйна до момента в който към този момент лежи в наказателна колония. Завръща се от фронта в Украйна през март 2023 година. Не се прецизира в кое отделение е служил.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР