Пореден случай на забавена линейка. Този път той е от

...
Пореден случай на забавена линейка. Този път той е от
Коментари Харесай

Забавена линейка в Добричко: Мъж почина, след като му прилоша и катастрофира

Пореден случай на забавена кола за спешна помощ . Този път той е от Добричко , съобщи „ bTV “. 

Възрастен мъж и неговата брачна половинка са излезли с колата, при което на него му е прилошало и те са аварирали . На мястото са се отзовали очевидец на случая и полицейски чиновници, които са позвънили за кола за спешна помощ. 

По думите на очевидеца 20 минути по-късно той още веднъж е позвънил , тъй като медиците към момента не са били пристигнали на мястото на произшествието. 

През това време мъжът е колабирал и Ивайло Василев е почнал да му прави сърдечен масаж . При идването на колата за спешна помощ медикът не е траял, тъй като по думите на Василев споделил, че толкоз може. Затова Ивайло персонално е правил сърдечния масаж и той твърди, че мъжът е бил жив, когато е бил превозен с колата за спешна помощ до болнично заведение

По-късно обаче индивидът е умрял . Именно тук се получава разминаване сред думите на очевидеца и на Спешна помощ, които настояват, че потърпевшият е бил без пулс при идването на колата за спешна помощ. 

От болничното заведение в Балчик са оповестили, че разполагат единствено с доктор и половина на щат и трима фелдшери , които поемат всички случаи. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР