Пореден случай на проникване с взлом в София беше показан

...
Пореден случай на проникване с взлом в София беше показан
Коментари Харесай

ВИЖТЕ ГО: Този апаш граби из Люлин и Надежда

Пореден случай на навлизане с щурм в София беше показан в обществените мрежи. Клип от охранителна камера демонстрира по какъв начин мъж разрушава врата в квартал „ Надежда “. „ Не единствено в „ Люлин “, а и в „ Надежда “ разрушава “, написа създателят на обявата, намеквайки, че бандитът е прочут повече в квартал „ Люлин “.

Потребителите го разпознаха като Дани Сладура и даже го намериха във фейсбук, където се подвизава с няколко профила. Други пък се възхитиха на умеенето му да отвори вратата за нула време.

„ A вие от кое място знaете, че е крaдец? Не може caмо по товa, че човекa е тръгнaл през нощтa и ползвa cпециaлни техничеcки cредcтвa, дa го публикувaте в групите, че дa го гледaт хорaтa. Aми може дa му е било cтудено нa човекa, или пък е видял, че ще вaли и е потърcил мяcто, където дa cе cкрие от дъждa “, написа един от тях.

" Тва е тоя същият беше и в Стрелбище очевидно обикаля цяла София и полицията нищо не прави от 2 месеца по всички групи го публикуват и му се вижда и мутрата и фейсбук му откриха... ", сигнализират столичани.



Преди броени минути крадецът е бил арестуван в ж.к. Света Троица от бранш " Кражби " на Столична дирекция на вътрешните работи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР