Пореден случай на опасно шофиране и хулиганство на пътя. Шофьор

...
Пореден случай на опасно шофиране и хулиганство на пътя. Шофьор
Коментари Харесай

След употреба на алкохол: Опасно шофиране и хулиганство на пътя в Пловдив

Пореден случай на рисково шофиране и безчинство на пътя. Шофьор беше арестуван в Пловдив откакто едвам не се блъсна в магазин и изплаши минувачи с несъответстващото си държание. По първична информация в колата е имало дете, а тестът за алкохол на лидера е позитивна. При случая няма потърпевши. Полицията търси очевидци на случая.

Звук от мощен удар стряска хората на улица " Братя Миладинови " през вчерашния ден вечерта. Шофьор в несъответстващо положение качва автомобила си на тротоара в непосредствена непосредственост до хранителен магазин. Кристина Генева е един от шокираните очевидци, които виждат по какъв начин колата катастрофира в ограничаващо колче.

Кристина Генева - очевидец: " И ненапълно добре, че беше то, тъй като имаше както деца, по този начин и възрастни на по малко на метър от него ".

От събралата се група уплашени хора вършат опит да приказват с водача. Но вместо да слезе от автомобила той траял. Още два пъти блъснал колата си в постройка наоколо до учебно заведение. Неадекватното му държание изумило всички.

Кристина Генева - свидетел: " Първо, че лъхаше пъклен доста на алкохол, когато отхвърли някаква помощ или подпомагане от нас ".

След сигнал на телефон 112 патрули от две районни ръководства задържат лидера. Направеният тест с дрегер отчел 1,9 промила алкохол.

Атанас Илиев - Районна прокуратура, Пловдив: " Образувано е по случая бързо произвеждане за безчинство с използвано моторно транспортно средство, което е под наблюдението на Районна прокуратура - Пловдив. Който разполага с повече информация за този случай, дано да я даде във Второ РПУ в Пловдив, с цел да бъде потребен на следствието ".

Мъжът е арестуван за 24 часа. Той има 3 акта и шест фиша за превишена скорост. Преди 10 години още веднъж е предизвикал злополука, оповестиха от КАТ-Пловдив. Сега са му повдигнати две обвинявания, по които го заплашва затвор до 3 години.

Репортери: Деница Торньова, Димитър Димитров
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР