Пореден случай на агресия в детска градина. Инцидентът се случва

...
Пореден случай на агресия в детска градина. Инцидентът се случва
Коментари Харесай

Шамари и бой с пръчка в детска градина, родители иска спешни мерки

Пореден случай на експанзия в детска градина. Инцидентът се случва в детско заведение "Брезичка " в бургаския комплекс "Славейков ".

Шамари, пердах с пръчка, скубане и обиди - скандалното държание е разкрито посредством скрита камера, която била сложена от родители, които са намирали синини по децата си. Кадрите бяха публикувани в интернет.

След тормоз на деца в детска градина: Човек с две лица

Сестра в детска градина: Отвратително говедо!

Заснетите възпитателки са Светла Петрова и Милена Иванова. "Пълна покруса си. Тъпунгер. Малоумен. Лигльовци " - това са единствено част от епитетите, с които Иванова се обръща към децата, които не слушат или не извършват поставените им задания. Всичко това е съпроводено от викове, плесници и дърпане за косите, се вижда от фрагментите.

По думите на родители децата им са били подложени на непрекъснат тормоз и казусът не е случаен. Те постоянно се прибирали у дома със синини и се страхували да се върнат в детската градина на идващия ден.

Те упорстват възпитателките да бъдат неотложно уволнени. От сутринта пред детската градина има скупчване на родители и представители на община Бургас. Те отхвърлят да пускат децата си до изясняване на случая.

Директорът на детска градина „ Брезичка “ Събка Недева научила за издевателствата от видеото, откакто се завърнала от тридневен отпуск. Тя е шокирана и безапелационна, че ще има педагогичен съвет и среща с пострадалите.

Кметът на града Димитър Николов изрази своето отвращение във Facebook. Напомняме, че и двете възпитателки са награждавани от него Николов за техния професионализъм.



Една от възпитателките сутринта е подала молбата си за овакантяване, само че не персонално, а посредством майка си. Другата сега е в детската градина. Родителите упорстват и тя да бъде уволнена.

По случая са сезирани Прокуратурата и Агенцията за протекция на детето.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР