Пореден случай на агресия срещу медик. Медицинска сестра е нападната

...
Пореден случай на агресия срещу медик. Медицинска сестра е нападната
Коментари Харесай

Мъж нападна медицинска сестра, докато му помага

Пореден случай на експанзия против доктор. Медицинска сестра е нападната в незабавното на пернишката болница, до момента в който се опитвала да зашие раната на пациент. Нападателят е арестуван за 24 часа, заяви bTV.

В късния следобяд през вчерашния ден санитарката Милена Томова чува писъците на колежката си здравна сестра, която е с пациент с порезна рана на ръката в хирургичния кабинет на незабавното в Перник.

" Лицето беше на земята и този, който участваше като хулиган, риташе. Вероятно я е скубал, тъй като при огледа на органите на реда имаше кичур коса ", споделя Милена Томова.

Медицинската сестра незабавно е прегледана и настанена в неврологичното поделение, където ще остане под наблюдаване в идващите дни.

" Оказа се, че от скенера няма данни за мозъчен кръвоизлив. Жената е контактна, само че е с комоцио. Леко комоцио има, мозъчно разтърсване ", изясни доктор Даниела Стойчева, дежурен доктор.

От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи оповестиха, че нападателят е мъж на 30 години от пернишкия квартал " Рудничар ". Според очевидци той е бил в нетрезво положение. От личния състав на болничното заведение показват, че експанзията в незабавното е нещо всекидневно, а това проличава и от дупки в стените след боричкане.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР