Пореден сигнал за . Палежи на коли, заплахи за саморазправа,

...
Пореден сигнал за . Палежи на коли, заплахи за саморазправа,
Коментари Харесай

Междусъседски тормоз: Палежи на коли и заплахи


Пореден сигнал за. Палежи на коли, закани за разпра, срязани гуми и захласнати изби. За това алармират живеещи в блок в центъра на София.

Последният случай е от нощта на 7-и против 8-и март..

„ Около 3 часа през нощта телефонът ми звънна. Помислих, че е неточност, само че по-късно се позвъни на вратата и едно съседско момче ми сподели, че. Слязох по най-бързия метод, само че тя към този момент беше изгоряла “, споделя Радослав, който е притежател на едната овъглена кола.

Пожарникарите му изясняват, че е бил разпален прилежащия автомобил и от там е горящ и неговия. Надява се способените органи да си свършат работа и да стане ясно, за какво се е стигнало да палежа.

„ Тормозът е от страна на разположение, което живее на втория етаж и той не е от през вчерашния ден, а доста от дълго време. Не е загадка за живущите в тези два блока, че – реже кабели, стопира тока, хвърля бомбички, присвояване на изби, стартиране на мощна музика. Автомобилът на вуйна ми беше бомбардирана и по ней също имаше вреди “, изяснява и Калоян Чобанов.

Преди две години Калоян се е опитал да беседва с този комшия, само че е решил, че не е съответен и се е отказал от опитите. Подава сигнали до съвсем всички вероятни институции, само че му ги връщат, без да се предприеме някакво деяние.

„ Ние си купихме апартамент, който се оказа над проблематичния комшия, само че не живеем в него. В началото на 2022 година започнахме ремонт. През лятото стартира някакъв систематичен тормоз от съседа на втория етаж. Първо заплашваше със гибел майсторите. През септември ни разруши входната врата и подадохме тъжба. След това ни хвърляше бутилки със на балкона. През януари тази година ни подпали жилища и ние още веднъж пуснахме тъжба. Последно ни счупи прозореца и хвърли буркан с урина “, споделя и Весела.

Жената също се оплаква от липса на реакция от органите на реда и от прокуратурата, макар жалбите и предоставените доказателства. Това, което са ѝ споделили от полицията е, че той е вманиачен и е наркоман, т.е. униформените смятат, че е несъответстващ.

След палежа обаче проблематичният. Хората се надяват, че казусът този път ще бъде решен трайно.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР