Пореден състав на Апелативния съд в София отказа да пусне

...
Пореден състав на Апелативния съд в София отказа да пусне
Коментари Харесай

Оставиха окончателно в ареста Кристиан Николов, причинил катастрофата с Милен Цветков

Пореден състав на Апелативния съд в София отхвърли да пусне от ареста Кристиан Николов , упрекнат за злополуката, при която почина журналистът Милен Цветков .
Съдиите удостоверяват определението на Градския съд. Според тях не са налице нови условия, които да са причина за стартирането на Николов от ареста.
Извършеното от Кристиан Николов незаконно действие е квалифицирано по член 342, алинея 3, вр. алинея 1 от Наказателния кодекс - съзнателно провокирано тежко пътнотранспортно произшествие, лишило живота на участник в придвижването. Младежът се е качил зад кормилото след приложимост на три разнообразни типа наркотични субстанции и е карал със скорост, доста надвишаваща позволената за съответния пътен сектор.
Николов на няколко пъти изиска смяна на мярката му за неотклонение в домакински арест.
На 19 април 2020 година джип, ръководен от 22-годишния Кристиан Николов, се вряза в автомобила на Цветков, който минути по-късно изгуби живота си. Това се случи на столичния бул. „ Черни връх ”. Николов е в ареста още от деня на случая и от този момент направи няколко опита да излезе на независимост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР