Пореден рунд на скандала „Кумгейт” – Делян Добрев попита Елена

...
Пореден рунд на скандала „Кумгейт” – Делян Добрев попита Елена
Коментари Харесай

Скандалът „Кумгейт”: Нова серия от обвинения между Елена Йончева и Делян Добрев

Пореден рунд на абсурда „ Кумгейт” – Делян Добрев попита Елена Йончева работи ли за непознати служби и ползи, а тя за следващ път разгласи, че схемата в Хасково е обслужвала другари и родственици на Добрев.

Делян Добрев през днешния ден зададе на Елена Йончева четири въпроса. Основните бяха дали е работила за непознати служби и ползи.

„ Тя извършва ли поръчки на трима предприемачи в Хасково, които са „ превзели” хасковския кмет и той към този момент не е кмет на ГЕРБ? Един от тези предприемачи стои на стола на кмета. Г-жа Йончева чиновник ли е на избрани служби в България и в чужбина”, попита Добрев.

„ Не работя за български и непознати служби, това за мен беше огромна изненада. Ако работех за службите, щеше да знае министър председателят Борисов”, отговори тя.

--> Йончева контраатакува и разгласи, че е сезирала прокуратурата за покупко-продажби на стойност 50 милиона лв., свързани с Добрев. А откакто Добрев станал министър, родителите му придобили цех за пелети за 2 милиона лв. със заем от зетя на Добрев – Даниел Гаргов. Той пък ги теглил от офшорка.

„ Това не е персонална борба против Добрев, а схемата „ Добрев”, и даже схемата „ Хасково”.

„ Замесиха майка ми, калеко ми братовчедките, единствено децата на братовчедките не са”, разяснява пък Добрев.

Той сподели и фотография на компаньон на Елена Йончева по време на акцията, който съгласно него се споделя Борис Архондев, лежал е в испански затвор за измами и три пъти си сменял имената.

Йончева отговори, че е срещала този човек инцидентно на среща на Ловно-рибарския съюз.

Добрев настоя още да знае дали по време на предизборната акция Йончева е живяла в имение на Цветан Василев. Тя разгласи, че е спала единствено в хотел.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР