Пореден протест за оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Вече десет

...
Пореден протест за оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Вече десет
Коментари Харесай

Протестиращите срещу Валери Симеонов се маскираха като него

Пореден митинг за оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Вече 10 дни хората се събират под прозорците на властта и упорстват Симеонов да се отдръпна от поста си.
Българска социалистическа партия отхвърлят да се записват за кворум в Народно събрание до оставката на Валери Симеонов Движение за права и свободи желаеха оставката на вицепремиера Валери Симеонов и поради протичащото се в Агенцията за българите в чужбина
Тази вечер протестиращите потеглиха в шествие от Министерския съвет и стигнаха до централата на Национален фронт за избавление на България. И защото е Хелоуин, огромна част от протестиращите са се маскирали като вицепремиера Валери Симеонов. Чуството за комизъм превзема протестиращите. Днес те се питат „ Къде е Валери Симеонов?”, като въпросът е подбуден от това, че в последно време вицепремиерът няма обществени изяви.

Каква е гледната точка на баскетболистите в инвалидни колички

Преди 22 години след случай Борис остава в инвалинда колечка. Това не му пречи да е деен състезател – тенисист и баскетболист.

Борис е измежду създателите на баскетбола на инвалидни колички у нас. Сега тимовете са няколко – в това число и народен.

Снимка: btvnovinite.bg

Спортистите споделят, че думите на вицепремиера Валери Симеонов, които изкара хората на митинги, са неприемливи. Надяват се, че новите закони ще облекчат живота на хората като тях.
Изработват национална карта за обществените услуги Ще се облекчи достъпът до някои услуги, вкарват се и нови
По-рано в обществената комисия в Народното събрание беше показан и третият значим законопроект за хората с увреждания.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР