Пореден протест срещу избора на единствения кандидат за главен прокурор

...
Пореден протест срещу избора на единствения кандидат за главен прокурор
Коментари Харесай

Пореден протест срещу кандидата за главен прокурор Иван Гешев

Пореден митинг против избора на единствения претендент за основен прокурор Иван Гешев ще се организира през днешния ден.
Той е проведен от " Правосъдие за всеки ", началото му е от 18 часа, а апелът към жителите е " Време е за независимост и яд, време е за смяна! ". От организацията внесоха в края на юли предложение за смяна за процедурата за основен прокурор, с цел да има повече номинации на претенденти.

Висшият правосъден съвет разгласи 24.10 за дефинитивна дата за избора на нов основен прокурор. Тази седмица стартират чуванията на единствения претендент.

Ние също желаеме да бъдем чути, само че тъй като не ни канят да си зададем въпросите вътре, ще ги зададем на открито. Пращат ни мутри, пращат ни ръгбисти, футболни почитатели, с цел да ни респектират, само че не съумяват, тъй като свободата мъчно може да бъде смачкана.Започнаха да смъкват от ефир авторитетни публицисти, да арестуват фоторепортери, с цел да заглушат словото, само че отново не съумяха, тъй като словото е мощ!, настояват от " Правосъдие за всеки ".

От организацията прецизират, че не желаят оставки на политици, а депутатите да прегледат предлагането за изменение на Закона за правосъдната власт.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР