Пореден протест се провежда в София. Той е насочен срещу

...
Пореден протест се провежда в София. Той е насочен срещу
Коментари Харесай

183-и ден на протести в София

Пореден митинг се организира в София. Той е ориентиран против държавното управление на премиера Бойко Борисов, като в него вземат участие представители на придвижването " ".
По-рано през днешния ден майките от самодейността оповестиха, че се. " Мили хора, не очаквайте от нас да подкрепим, която и да е политическа или гражданска групировка на идните парламентарни избори, имаща нещо общо с по този начин нареченото " Отровно трио " ", написаха те във Фейсбук.
 Майките от Системата ни убива се разграничиха от Триото и Манолова Майките от " Системата ни убива " се разграничиха от Триото и Манолова
Майките от " Системата ни убива " се разграничават от Отровното трио и Мая Манолова. " Мили хора, не очаквайте от нас да подкрепим, която...
От началото на август насам протестиращите упорстват за оставката на премиера Бойко Борисов и цялото държавно управление, както и на основния прокурор Иван Гешев. В демонстрациите към този момент не вземат участие представителите на Отровното трио, които обявиха, че ще продължат борбата по друг метод, като преди дни подписаха съглашение с гражданската самодейност " Изправисе.БГ " на Мая Манолова за общо присъединяване в изборите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР