Пореден протест се проведе тази вечер в Цалапица. Жителите този

...
Пореден протест се проведе тази вечер в Цалапица. Жителите този
Коментари Харесай

Пореден протест в Цалапица: Близки на убития Митко обградиха къщата на бабата на близнаците

Пореден митинг се организира довечера в Цалапица. Жителите този път не блокираха пътища и улици, а се насочиха към къщата на бабата на двамата близнаците Динкови-Бойка. Решението да изразят неодобрение пред дома на дамата е предизвикано от това, че преди дни Бойка е посочила междинен пръст на майката на Митко.
Прочетете още
Жителите на селото скандираха пред вратите ѝ, като зададоха въпроса- Къде се намират в този момент родителите на забърканите близнаци?

Тази вечер майката на Митко описа също, че имало гласови известия на  Рангел Бизюрев до негов другар, в които той е отричал да е взел участие в закононарушението.

Според околните на Митко, убийците са повече от един и не е единствено оповестеният за търсене с европейска заповед Рангел Бизюрев, за който се допуска, че се укрива в Германия.

Преди дни още веднъж на митинг, майката на Димитър Малинов прикани Бизюрев да се съобщи и да опише цялата истина. Тя е уверена, че той не е главният провинен за гибелта на сина ѝ и никой в Цалапица не има вяра, че братята Динкови са били безучастни по време убийството.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР