Пореден пример, че има сериозен проблем с грижите за психично

...
Пореден пример, че има сериозен проблем с грижите за психично
Коментари Харесай

Братовчед ми е психично болен и ни тормози, спасение няма: Потърпевшият Георги Христов

Пореден образец, че има сериозен проблем с грижите за психологично болните хора. В Кюстендил мъж тормози личното си семейство, като през годините причинявал пожари, драскал стени и непрестанно създавал закани за живота на близките. Както нормално в такива случаи, мъжът отива за по няколко месеца на лекуване, а когато се върне вкъщи проблемите стартират още веднъж.

Георги Христов, братовчед на психологично болния мъж описа, че от към 30 години непрекъснато имат инциденти с него. Стига се до набези, в миг, в който мъжът получи рецесия става нападателен. " Проблемът се задълбочава, когато не приема предписаните му медикаменти, а  сега няма кой да управлява това, описа още Христов.

" Настаняването в институция е последна мярка. Тя се ползва, когато другите ограничения нямат резултат, само че с цел да се случи това, мъжът би трябвало да подпише документ, че е склонен да бъде настанен в заведение. Искаме да бъдат взети ограничения, с цел да ни бъде обезпечено спокойствието, което заслужаваме ”, сподели Георги Христов.

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР