Пореден предизборен дебат по bTV се превърна в безразборна караница,

...
Пореден предизборен дебат по bTV се превърна в безразборна караница,
Коментари Харесай

Европейският дебат в БТВ стана хаотична караница

Пореден избирателен спор по bTV се трансформира в безразборна кавга, откакто участници в него отхвърлиха да се съобразят с регламента, подложен от малкия екран. В дебата участваха претендентите за Екологичен потенциал Емил Радев от ГЕРБ-СДС, Стефан Тафров от ПП-ДБ, Ангел Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация и Велизар Енчев като представител на Българска социалистическа партия.



Водещите Златимир Йочев и Мария Цънцарова не съумяха да удържат полемиката в границите на цивилизования разговор. Кандидатите не стопираха да се прекъсват и надвикват, като никой не можа да ги накара да се изслушват.

Особено яростен беше конфликтът сред Велизар Енчев и Стефан Тафров, които си насочиха взаимни обвинявания, че са „ гласът на Москва ” и „ гласът на Вашингтон ”.



Енчев имаше искания към водещите, че е бил ощетен с времето, само че Цънцарова съобщи, че хронометъра демонстрира противоположното - че той е приказвал най-вече. Водещата също по този начин трябваше да подчертае, че част от тезите му не дават отговор на действителността и не са повдигани за разискване в Европейски Съюз.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР