Пореден полицай е с опасност за живота си, други загинаха

...
Пореден полицай е с опасност за живота си, други загинаха
Коментари Харесай

Още колко жертви докато Демерджиев подаде оставка?

Пореден служител на реда е с заплаха за живота си, други починаха до момента в който се борят с незаконните мигранти. Още какъв брой жертви би трябвало да има до момента в който служебният вътрешен министър Иван Демерджиев подаде оставка? Още какъв брой би трябвало да загинат до момента в който предшественика му Бойко Рашков, основният провинен за обстановката, бъде изхвърлен вечно от политическия живот?

Само преди седмици цяла България беше в печал поради грубо убития граничен служител на реда Петър Бачваров. 30-годишен мъж падна жертва на безхаберието на едни политици, които се взеха за властелини на света.

Забравихме ли Йордан Илиев и Атанас Градев, които дадоха живота си в битката с незаконните мигранти единствено преди по-малко от три месеца. Двамата служители на реда починаха до момента в който преследват цялостен рейс с мигранти, който се вряза в колата им.

Под вещото управление на Рашков и Демерджиев служителите на реда в България станаха пушечно месо за мигрантите.  Тук някой ще каже, че тематиката не би трябвало да се политизира, трагичен случай било, служителите на реда всеки ден жертват живота си... Всичко обаче е политика, както и е и в полицията. Защото когато човек като Бойко Рашков ръководи Министерство на вътрешните работи нищо положително не може да ни чака. Човек, който не признава закони, преследва единствено личните си цели и тези на началниците му. Човек, който разгради структурите на Министерство на вътрешните работи, назначи комфортни и послушни началници, с цел да овладява страната в интерес на господарите си.

Отговорността на Демерджиев е също толкоз ясна. Служебният министър освен не съумя да поправи грешките на предшественика си, само че и ги задълбочи. Докато афишира по какъв начин се е справил с незаконната миграция, из цяла България пъпли от мигранти, които убиват българските служители на реда. Войната по пътищата придобива нереални измерения, дрогирани и пияни водачи. За нападенията над възрастни хора даже към този момент не се приказва, те са всекидневие. Обири, убийства, измами...

Време е за смяна на смяната, с цел да спасим и дребното останало от страната ни и живота на тези, които ни пазят, с цел да спим умерено. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР