Пореден побой посред бял ден в Благоевград. Шофьор на новите

...
Пореден побой посред бял ден в Благоевград. Шофьор на новите
Коментари Харесай

Народът озверя! Нов побой в Благоевград! Шофьор на общински електробус и негов колега на пътя се сбиха, единият засякъл другия

Пореден побой измежду бял ден в Благоевград. Шофьор на новите общински електробуси и лидер на лек автомобил се сбиха през днешния ден на една от улиците в благоевградския квартал " Грамада ", разбра Struma.com.

Инцидентът станал пред очите на очевидци, които останали изумени от проявената експанзия.

Единият от водачите засякъл другия, той му направил забележка и това отключило гнева на лидера на лекия автомобил. Той излязал от колата си и почнал да псува, другият му дал отговор и се хванали за гушите- безусловно. Сбили се. Извикана е полиция, два часа ченгетата укротявали ядосаните мъже, съставили им актове. Както съобщихме, през днешния ден имаше и различен сходен случай в центъра на Благоевград. Шофьор, който паркирал автомобила си на ул.Петко Д. Петков, влязал в спор със чиновник на " Паркинги и гаражи ".

За броени минути, нервният лидер нападнал с юмруци служителя и се заформил див екшън. Свидетели на слчилото се и полиция озаптили нападателния нападател, който е отведен в полицията.

Какво се случва?! Народът озверя, очевидно е, че търпимостта е минала всевъзможни граници и задръжките падат. Тенденцията е рискова и повсеместна.

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР