Пореден опит за намиране на изход от кризата в Столичния

...
Пореден опит за намиране на изход от кризата в Столичния
Коментари Харесай

Пореден опит за намиране на изход от кризата в СОС предстои днес

Пореден опит за намиране на излаз от рецесията в Столичния общински съвет предстои през днешния ден. Ще се проведат диалози сред политическите сили в локалния парламент за реализиране на съглашение, оповестява Българска национална телевизия.

В търсене на излаз: Българска социалистическа партия ще взе участие в среща на политическите групи в СОС на следващия ден
Работата на СОС остава блокирана към този момент 3-ти месец. След като не беше определен ръководител в 5 гласувания в този момент се разискват 2 краткотрайни разновидността за това по какъв начин да проработи общинският съвет.

Единият е концепция на ПП-ДБ и " Спаси София " за ротационно председателство, в границите на година. Вторият - краткотраен ръководител до гласуването на бюджета на общината.

Междувременно през днешния ден се чака да се организира и изключително съвещание на СОС. Причината е, че на следващия ден изтича срокът за приемане на оферти по програмата за саниране, а общинските съветници би трябвало да дадат мандати на районните кметове.

От Има Такъв Народ изрично обявиха, че няма да вземат участие в съвещанието. Не е ясно дали ще участват и общинските съветници от ГЕРБ-СДС.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР