Пореден нарушител на пътя си навлече гнева на десетки шофьори

...
Пореден нарушител на пътя си навлече гнева на десетки шофьори
Коментари Харесай

Шофьор системно предизвиква блокада в час пик на пловдивски булевард, отказва да се премести

Пореден извършител на пътя си навлече гнева на десетки водачи в Пловдив, алармира четец на TrafficNews.

От получените фотоси се вижда, че лидер е спрял в дясната лента, малко преди кръстовището на бул. " Руски " с бул. " 6-ти Септември ", тъкмо след ПГ " Асен Златаров”.

Според нашия четец, возилото нееднократно е било видяно да стопира на спешни светлини в този сектор за некратък интервал от време, тъкмо след знака за неразрешено паркиране.

Шофьорът провокира същинска обсада от коли, имащи желанието да завият надясно и придвижването става извънредно мъчно, като тапите са огромни.

„ Това се случва на няколко пъти към 17:00 часа в час пик, когато опашките на това кръстовище се вият чак до моста на Адата. По този метод колите не могат да се престроят надясно и пропущат зелената вълна на дясна стрелка.”, написа възмутеният ни четец.

Той споделя, че при отправяне на молба към лидера с апел да не паркира повече там, водачът се държал нападателно и не прави нищо по въпроса.

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на сходни нередности, може да ни изпращате сигналите си като известие в страницата ни във Facebook или на публицистичната ни поща

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР