Пореден лют скандал в парламента. Депутатите от се опитаха

...
Пореден лют скандал в парламента. Депутатите от  се опитаха
Коментари Харесай

Нов жесток скандал в НС

Пореден пикантен скандал в Народното събрание. Депутатите от " " се пробваха да прекратят второто четене за преустановяване на концесията на пристанище " Росенец ". 

Повод за абсурда стана отхвърли на председатлстващия съвещанието Росица Кирова да даде думата на Николай Дренчев от " " за процедура. Вместо това тя прикани Хамид Хамид от Движение за права и свободи да прочете отчета на икономическа комисия за прекратяването на концесията на " Лукойл ". Хамид стартира да чете, само че от " " наобиколиха трибуната и се опитваха да го пресечен. 

" Вън, нищо няма да четеш ", " Искаме процедура ", " Спрете да говорите ", викаха депутатите на Костадинов. Росица Кирова се опита да ги усмири, само че безупсешно. " Моля ви, седнете си по местата. Веднга след господин Хамид ще дам думата на господин Дренчев за процедура ", разгласи няколко пъти тя. 



Хамид Хамид продължаваше да чете, само че нищо не се чуваше и разбираше, тъй като депутатите от " " не спираха да викат и крещят. В последна сметка Хамид прочете отчета, само че това не успокои хората на Костадинов.  

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР