Пореден куриозен случай в рубриката „Дръжте крадеца”. Собственик на магазини

...
Пореден куриозен случай в рубриката „Дръжте крадеца”. Собственик на магазини
Коментари Харесай

Куриоз в Русе! Младежи посред нощ задигнаха... ВИДЕО

Пореден чудноват случай в рубриката „ Дръжте крадеца”. Собственик на магазини за хранителни артикули в Русе останал без рекламна масичка пред комерсиалния обект, оповестява Нова телевизия. Охранителните камери записали случката, от която се вижда по какъв начин през нощта две момчета я отмъкват без терзание, че някой може да ги види.

Случаят е от нощта на 17 май. Цветан, който от години има магазини в централен русенски квартал, останал учуден, когато една заран видял, че масичката за кафе пред обекта му я няма.

„ Масата ни я откраднаха в неделя против понеделник към 22:00 часа. Две момчета са, на забележима възраст сред 16 и 18 години. Не мога да кажа нищо повече за тях”, декларира Цветан Кирков.

Масата е рекламна. Дадена е на Цветан да я стопанисва. Стои пред магазините му от години и русенецът не очаквал, че някой може да я открадне.

Търговецът споделя, че откогато има камери пред и в магазините, постоянно засича обири. Подавал тъжби в полицията, само че резултат нямало.

Затова при последната кражба другар на търговеца решил да популяризира видео от охранителните камери, тъй че в случай че някой разпознае младежите или пък види масата, да подаде сигнал. А Цветан не търси наказване или възмездие за младежите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР