Пореден изпълнен с целувки, обиди, провокации и отпаднали епизод на

...
Пореден изпълнен с целувки, обиди, провокации и отпаднали епизод на
Коментари Харесай

Романтична среща и еротични танци в Ергенът 3

Пореден изпълнен с целувки, обиди, провокации и отпаднали епизод на Ергенът 3 разпали пристрастеностите както на участничките, по този начин и на феновете. Някои от девойките бяха подготвени на буйни самопризнания, а на други не им бяха нужни думи.
 Ергенът 3 - изненадващи роднински връзки сред две от девойките и наздряващ спор
Ергенът 3 - по-малко девойки, повече драма

Какво се случва в епизодите от тази седмица

В епизода от 27 март Алек Младенов най-сетне съумя да излезе на самостоятелна среща с Магдалена, откакто предната му покана към нея беше провалена от друга участничка. Двамата прекараха доста сантиментални часове на живописния остров Сими, а Маги намерено му призна възприятията си.

По същото време в имението останалите девойки се впуснаха в на пръв взор занимателна игра в басейна, при която разпределени по двойки трябваше да спукат балона на съперничката си. Виктория си завоюва преимущество и избра да го употребява против Теа, която нямаше право да приказва нито с девойките, нито с Алек по време на вечерния коктейл.
 Снимка 658972

Това не попречи на танцьорката и диджей да се впусне в буен танц в скута на Ергена, с който да покаже отношението си към него без думи.

Разбира се, дейностите й провокираха възмущението и раздразнението на доста от останалите. В Церемонията на розата съмненията на Алек сред Силви и Васка приключиха с това, че той изпрати втората вкъщи.
 Снимка 658971

В епизода от довечера, 28 март, девойките играят в групова партия шах, в която те самите са фигурите. Първата " пешка ", която стигне финала, се трансформира в " кралица " и печели вечеря с Алек уединено. А Церемонията на розата още веднъж ще е трагична.

Ергенът 3 е в сряда и четвъртък от 20 ч. по bTV.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР