Пореден инцидент с дрогиран с амфетамини водач по чудо се

...
Пореден инцидент с дрогиран с амфетамини водач по чудо се
Коментари Харесай

След инцидент с 18-годишна дрогирана шофьорка в Ямбол: Живеем в страх, може да бъдат убити деца


Пореден случай с дрогиран с амфетамини лидер по знамение се размина без потърпевши. 18-годишна шофьорка се качи на тротоара и блъсна колата си в жилищна постройка в центъра на Ямбол.

Участъкът, на който се случва случаят е претрупан, а колите се движат бързо.

Автомобилът е минала през капака на шахта и се е блъснал в близката постройка. Едно от стъклата ѝ е пукнато. Инцидентът се случва на 2 януари в 9:30 вечерта. За една година злополуките на това място са над 4.

„ До нашата къща една от колите влезе в гаража и строши вратата, а стената беше напукана. Рязаха колата, с цел да могат да извадят водача от вътрешната страна. Тук се кара със страхотна скорост. Не са единствено материалните вреди. Може някой да бъде погубен, децата са застрашени. Училището е на 20 метра “, разяснява Мариана Катранджиева, живееща край мястото на случая.


„ Всяка вечер живеем в боязън. Колите свистят, бързат да заловен последните секунди на зеления светофар. Тук на обяд има огромна камара от деца и в случай че колата не успее да успее да вземе завоя, ще се стигне до тежък случай “, сподели още тя.

Живеещите там желаят мястото да бъде обезопасено.

„ Инцидентите се случват постоянно. Наскоро една кола се блъсна в дървото до нас “, споделя Тенко Тенев, който също живее в къщи на улицата.

„ Бързото шофиране тъкмо по-тази права е рисково най-много за учениците. Последната злополука беше много сериозна, а участниците в нея бяха много уплашени. Полицаите и колата за спешна помощ дойдоха много бързо. Тези произшествия би трябвало да се спрат. Необходими са ограничения – лежащ служител на реда или камера за скорост “, разяснява Тодор Тодоров.

От община Ямбол разясниха пред bTV, че хората, които живеят тук, би трябвало да подадат сигнал. Той ще бъде прегледан в комисия и тогава може да бъде взето решение каква структура да бъде сложена, с цел да бъде обезпечена сигурността на хората.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР