Пореден инцидент с агресивен пътник се е разиграл в пловдивския

...
Пореден инцидент с агресивен пътник се е разиграл в пловдивския
Коментари Харесай

Агресия тормози шофьори и кондуктори в градския транспорт на...

Пореден случай с нападателен пасажер се е разиграл в пловдивския градски превоз. Той се е случил в една от автобусните линии в града, а различен пасажер е снимал видеото, предава NOVA.

„ Гол мъж се появи откъм подлеза. В едната си ръка държеше храна, а в другата безалкохолна напитка. Бях тръгнал от спирката и изчаквах светофара. Мъжът стартира да блъска по вратата, само че аз не му отворих.

След това той посегна с един огромен камък. Отворих му, с цел да не счупи вратата”, споделя потърпевшият водач. След като се качва в рейса, мъжът хвърля храната и напитката по водача. Последва скандал поради отхвърли на лидера да отвори вратите. Между двамата мъже застава кондукторката, която също е потърпевша.

„ Ние си ги знаем, това е постоянно. Те са доста нагли и желаят да се возят без пари. Понякога заплащат, от време на време отхвърлят. Когато желаеме да ги свалим, стават нападателни, вадят ножове”, споделя потърпевшата кондукторка.

При сходен скандал с друга транспортна бригада се намесва полиция. Органите на реда обаче подреждат мъжете да бъдат превозени, тъй като са постоянни пасажери и са си платили.

„ Държаха се доста жестоко. Хвърлиха монетите в краката ми, с цел да ме унизят. Обиждаха водача. Към мен се обръщаха с доста цинични думи”, споделя друга служителка. Собственикът на компанията е подал сигнал към полицията, само че е неприятно сюрпризиран, че няма реакция.

„ За нас това не е естествен метод за работа. Тези хора нямат почит от полицията. Полицаят идва, и вместо да го арестува или санкции, той го пуска. Преди месец имахме случай, при който счупиха стъкла”, описа Петко Ангелов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР