Пореден инцидент по пътищата на страната. Граждани сигнализират, че черен

...
Пореден инцидент по пътищата на страната. Граждани сигнализират, че черен
Коментари Харесай

Черен джип се намърда в насрещното на Витиня, последва инцидент СНИМКИ

Пореден случай по пътищата на страната. Граждани алармират, че черен джип " Мерцедес " G-клас е навлязъл в платното обозначено за насрещно придвижване на тунела " Витиня ". По непотвърдена информация последвала верижна злополука.

В разследване на произшествието се образували тапи и в двете направления. От фотоси от местопроизшествието се вижда, че е дошъл екип на полицията.

Няма данни за потърпевши, както и за повода за случая.

" Поредна и*мет. В насрещното в ремонта на " Витиня ". Тапите са огромни и в двете направления! Извозват и няколко коли от последвалата верижна ", сигнализира жител във Фейсбук.

Негативните мнения под обявата не закъсняват. Много жители са възмутени от станалото, без значение от повода, предиздвикала лидера да влезе в насрещното. Други разясняват, че е допустимо всичко да е породено от комплициране поради организацията на придвижването в сектора.

" Ето го, ето го... следващият палач на пътя! Поредният недостижим, следващият връзкар и другар с някой служител на реда, за който въобще не важат разпоредбите! Пълно безсрамие отвред! ", написа Наско Т.

" Объркал се е индивида, там е цялостно с несъответстващо постани знаци и колчета ", написа Александър М.

Припомняме,че ремонтните дейностите в тръбата за Варна стартираха на 18 юни т. година и за осъществяването им придвижването в оборудването се реализира в двете посоки в тръбата за София.

Трафикът минава в двете посоки в тръбата за София на тунел „ Витиня “ и в двете посоки в свободните от ремонтни действия платна на автомагистралата.



Снимки: Деян Николов
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР