Пореден грозен натиск срещу водещия на Здравей, България“ Виктор Николаев

...
Пореден грозен натиск срещу водещия на Здравей, България“ Виктор Николаев
Коментари Харесай

Нов залп срещу Виктор Николаев

Пореден противен напън против водещия на „ Здравей, България “ Виктор Николаев – уеб сайтът BNews, който е обвързван с Николай Бареков, разгласява информация, че данъчна инспекция е уличила журналиста в укриване на приходи.

Статията бе препечатана и в „ Блиц “. Доказателства не се ползват, а позоваването е на „ двама източници “ на уеб страницата.

Става въпрос за инспекция по сигнала, който Николай Бареков подаде против Виктор и досегашната водеща на утринния блок на Нова тв – Анна Цолова. В сигналите се твърдеше, че двамата са се сдобили с парцели, които не могат да си разрешат.

По закон резултати от инспекции против частни лица не се оповестяват, в случай че самите наранени не решат да го създадат. Според източници на OFFNews инспекцията против Цолова не е разкрила нарушавания. Това обаче не попречи тя да се раздели ненадейно с поста си в разгара на медийната акция против нея.

Натискът против сътрудника й, който към момента е на екран, продължава. Умишлено не цитираме конректни данни от обявата на Bnews, с цел да не тиражираме съмнителна фактология.

Според двама източници на OFFNews инспекция фактически е осъществена, само че данъчните не са разкрили смущаващи условия и нищо от обявата на отговаря на истината. 

Към момента нито водещият, нито управлението на малкия екран са изразили позиция.

Запознати считат, че Нова тв надали ще се раздели и с Николаев. Целта явно е обаче той да бъде „ страхуван “ или принуден самичък да се отдръпна, тъй като има неприятния табиет да прави работата си съзнателно и да задава неуместни въпроси. Със сигурност обаче сякаш шеговитата закана на вицепремиера Валери Симеонов за „ Викторгейт “ последователно се сбъдва.

Няколко медии публикуваха фотоси на водещия пред жилищен вход, явно с предизвестието, че е наблюдаван в персоналния си живот. Само преди дни вестник " Уикенд " пък пусна публикация, в която писа, че Николаев рискувал живота си, говорейки по телефона на улицата, където можел да стане жертва на ПТП. Там, прочее, се загатва, че журналистът пресичал рисковано същата столична улица, на която BNews твърди, че е домът на водещия, закупен с приходи с необоснован генезис. Публикацията е съпроводена с папарашка фотография на Виктор и брачната половинка му - като доказателство, че той и фамилията му са следени в персоналното си време.

Междувременно Нова тв търси заместничка на Ани Цолова за екранен сътрудник на Николаев. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР