Пореден епизод от сериала: избор на временен кмет на централния

...
Пореден епизод от сериала: избор на временен кмет на централния
Коментари Харесай

Избор на временен кмет на Одесос и приемането на бюджета на Варна – с нов епизод днес

Пореден епизод от сериала: избор на краткотраен кмет на централния варненски регион " Одесос “ и приемането на най-важния документ на общината, ще се завърти през днешния ден.

Това са едни от точките, залегнали в осмото съвещание на Общинския съвет, което ще се организира през днешния ден и на следващия ден от 10:00 ч. в Пленарна зала на Община Варна.

В плана за дневен ред са залегнали:

1. Питания и отговори на питания.

2. Избор на краткотрайно изпълняващ длъжността кмет на регион " Одесос “.

3. Разглеждане на оферти за решения от ПК " Собственост и стопанство " по отношение на приемане на " Годишна стратегия за ръководство и предписание с парцели – общинска благосъстоятелност през 2024 година ".

4. Разглеждане на оферти за решения от ПК " Финанси и бюджет " по отношение на приемане на бюджета на Община Варна за 2024 година по доходи и разноски и приложенията към него.

5. Разглеждане на оферти за решения от ПК " Здравеопазване “ по отношение на разпределяне на еднократна финансова помощ по молби на жители за лекуване, неотпускане на еднократна финансова помощ по молби на жители за лекуване, разпределяне на финансови средства за действия и проучвания по асистирана репродукция и др.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР