Пореден екшън с участието на чуждестранен турист предизвика скандал по

...
Пореден екшън с участието на чуждестранен турист предизвика скандал по
Коментари Харесай

Британецът-побойник в Слънчев бряг налетял и на охранители, но го изтървали

Пореден екшън с присъединяване на задграничен екскурзиант провокира скандал по родното Черноморие. Днес стартира да излиза повече информация за, проявена от 27-годишния Дани Джеймс Кнот в хотел в Слънчев бряг.

Мъжът беше задържан, откакто преби и опита да удуши различен почиващ – 68-годишен шотландец, който се придвижва с бастун. Младият британец опита да избяга на служителите на реда, спускайки се по терасите от петия етаж надолу.

Кнот е почивал дружно с майка си, като от рецепцията в началото дори я повикали, с цел да го успокои. Без резултат, както се вижда от фрагментите от случая, сниман от охранителните камери.

Пиарът на хотела Ангелина Ангелова описа по, че в ранните часове на вчерашния ден екскурзиантът, във очевидно нетрезвено положение, опитал да вземе алкохол от затворен външен бар. Охранител го видял и „ учтиво го помолил да не влиза зад бара ”. Последвала експанзия – Кнот блъснал охранителя, който съобщил за случая по радиостанцията.

Англичанинът влезнал в хотела, по думите на Ангелова бил превъзбуден. Там още веднъж го посрещнали охранители, протегнал ръка им. „ Избягал е, те са тръгнали да го търсят, защото площта на хотела е много сериозна ”, изясни Ангелова.

Така инцидентно срещнал възрастния шотландец, който нападнал.

При идването на полицията младият мъж се заключил в стаята си и по „ колона с елементи ” се спуснал до първия етаж. Задържан е и е стартирано бързо произвеждане.

„ Човекът е бил доста нападателен, не е имал държание на пийнал човек ”, означи Ангелова. По думите й в стаята му е била открита спринцовка, за която майка му обяснила, че е анестезия поради никнещ зъб.

Хотелът е благосъстоятелност на търсените от полицията семейство Арабаджиеви. Ангелина Ангелова уточни, че няма визия къде са работодателите й, само че акцентира, че са били извънредно правилни.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР