Пореден ден продължава да е изключително затруднен трафикът на граничния

...
Пореден ден продължава да е изключително затруднен трафикът на граничния
Коментари Харесай

Километричните колони от пътуващи на ГКПП „Капитан Андреево” продължават

Пореден ден продължава да е извънредно усложнен трафикът на граничния пункт „ Капитан Андреево ”. Натоварването на придвижването е в посока от Турция към България.
Шофьорите споделят, че прекосяването на границата лишава до 8 часа, информиа Нова тв през днешния ден.

Фрог сподели трафика през вчерашния ден. Преминаващи границата се оплакаха тогава, че са прекарали на опашките сред 4 -5 часа.

Сред главните аргументи е и потокът от гастарбайтери, които пътуват към Западна Европа. От „ Гранична полиция” разясниха, че е направена нужната организация и работят всички 9 трасета. За последното денонощие в страната ни са влезнали над 6 000 автомобила с 25 000 пасажери. Според „ Гранична полиция”, прекосяването единствено на българската част от пункта лишава към час.

Интензивен е трафикът на вход и излаз на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата “, оповестяват от Групово дело „ Гранична полиция “.

Информацията за трафика на граничните пунктове е към 18.00 часа. На Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “ е натоварен на излаз от страната за леки коли.

На „ Маказа “ трафикът е натоварен на вход и излаз за леки коли. На границата с Република Турция трафикът е натоварен на вход за леки коли на всички Граничен контролно-пропусквателен пункт. На границата с Румъния трафикът е натоварен на вход за леки коли.

На границата със Северна Македония трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР