Пореден ден на антиправителствени протести в столицата се проведе снощи,

...
Пореден ден на антиправителствени протести в столицата се проведе снощи,
Коментари Харесай

Ден 198: Причакаха Биков пред БНТ

Пореден ден на антиправителствени митинги в столицата се организира нощес, съобщи Фрогнюз. Традиционният петъчен митинг бе пред постройката на Българската национална телевизия. Причината - нощес посетител в предаването ”Панорама” бе депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Всеки петък протестиращи блокират постройката на Българската национална телевизия по време на аналитичното предаване. Гражданите са недоволни от дейното наличие на представителите на властта в ефир.

Българската национална телевизия се трансформира в една от главните цели на демонстрациите това лято. Според протестиращите медията е загърбила журналистическите правила за плурализъм и от социална телевизия се е трансформирала в агитационен канал. Една от желаните оставки бе на генералния шеф Емил Кошлуков, който е упрекнат в политически пристрастия.

По време на протестни блокади това лято няколко пъти се стигна и до конфликти пред публичната телевизия. Обикновено всеки петък там има и засилено полицейско наличие, с цел да се избегне ескалация на напрежението.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР