Пореден ден без следа от изчезналия по време на Сурва

...
Пореден ден без следа от изчезналия по време на Сурва
Коментари Харесай

Братът на изчезналия Емил: Възможните сценарии се увеличават

Пореден ден без диря от изчезналия по време на " Сурва " Емил Боев. Младият мъж е забелязан за последно в нощта на 28 против 29 януари.

Братът на Емил заяви в четвъртък в обществената мрежа Фейсбук, че  изтеглят доброволците от гората и ги придвижват в града.

Той написа още, че " вероятните сюжети защо е станало, се усилват, полицията и службите интензивно работят ".

" Имаме потребност от доброволци - целесъобразно от такива които са осведомени на базово равнище с техника (следим направления през Гугъл Maps настройки), бързо се ориентират (ходим по строго избрани направления и зони), и могат да работят в екип (работим единствено в екипи) ", прибавя в обявата си Мартин Боев. 

Той показва и телефон и лице за контакт, в случай че някой забележи брат му:

" 0886695116 (Василен Василев) - За подаване на сигнали, в случай че Емил е забелязан или видян някъде ".

С целия му пост може да се запознаете тук:



Припомняме, че Емил Боев е разгласен за общодържавно търсене. Мъжът е висок към 180 см, с кестенява коса. В момента е с брада и мустаци. В деня на изгубването си е бил облечен с камуфлажно яке и мрачен панталон. Столичанинът е пристигнал в Перник в петък поради Международния фестивал на маскарадните игри " Сурва ". След това следите му се губят, предава Българска телеграфна агенция.



Всички, които разполагат с някаква информация за търсения, могат да алармират на телефон 112 или в най-близкото ръководство на Министерство на вътрешните работи. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР