, поразена от пандемията на , съобщи, че главният изпълнителен

...
, поразена от пандемията на , съобщи, че главният изпълнителен
Коментари Харесай

Шефът на British Airways подаде оставка

, изумена от пандемията на, заяви, че основният изпълнителен шеф Алекс Круз се отдръпва " с неотложен резултат ", само че не даде причина за напускането си.
Круз, който е основен изпълнителен шеф на BA в продължение на четири години и половина, ще бъде сменен от шефа на Aer Lingus Шон Дойл, само че ще остане в компанията.
 Известни самолетни компании съдят Англия поради налагането на 14-дневна карантина Известни самолетни компании съдят Англия поради налагането на 14-дневна карантина
Авиокомпаниите British Airways, EasyJet и Ryanair ще оспорват пред съда решението на английското държавно управление за налагане на задължител...
Новият изпълнителен шеф на IAG Луис Галего, който пое управлението от Уили Уолш предишния месец, съобщи, че разбъркването има за цел авиогрупата да излезе по-силна от пандемията COVID-19, която понижи търсенето на въздушни пътувания.
„ Намираме се в най-тежката рецесия, с която се сблъсква нашата промишленост, и съм убеден, че тези вътрешни дейности ще подсигуряват, че IAG е в добра позиция да излезе на мощна позиция “, се споделя в изказването на Галего.
Той изрази благодарността си към Алекс Круз „ за всичко, което е направил в British Airways “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР