Поражението от отбора на Аржентина на Световното първенство през 2022

...
Поражението от отбора на Аржентина на Световното първенство през 2022
Коментари Харесай

Юго Лорис: Не мога да бъда клоун като Мартинес

Поражението от тима на Аржентина на Световното състезание през 2022 година в Катар засегна надълбоко френския тим и в разгара на кръстосаните обвинявания сред Федерацията, Дидие Дешан и разнообразни играчи, капитанът на отбора Уго Лорис удостовери, че няма да носи още веднъж фланелката на националния тим. Френският вратар подлага на критика и сътрудника си Дибу Мартинес за дейностите му при дузпите на финала в Катар.

Срещата сред двамата, когато Тотнъм и Астън Вила се срещнаха на 1 януари 2023 година във Висшата лига, би трябвало да е била явен знак за това, което следва. В разговор с френското издание L`Équipe, вратарят на международния първенец в Русия през 2018 година брутално сложи под подозрение отношението на родения в Мар дел Плата пазач за решаващата дузпа в Катар:

" Има неща, които не знам по какъв начин да направя. Правите глупави неща на вратата, дестабилизирате противника, аз не знам по какъв начин да го направя ", уточни Лорис, представен от " Труд " и по-късно добави: " Аз съм прекомерно разумен и почтен, с цел да се впусна в това ".
 Дешан: Прекланям се пред Юго Лорис и му благодаря за всичко
Дешан: Прекланям се пред Юго Лорис и му благодаря за всичко

" Юго постоянно е бил екипен състезател, постоянно е поставял тима преди всичко, от време на време даже в негов ущърб "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР