Поради зимната обстановка и влошените метеорологичните условия в страната кметовете

...
Поради зимната обстановка и влошените метеорологичните условия в страната кметовете
Коментари Харесай

Лошото време затвори редица училища в страната

Поради зимната конюнктура и влошените метеорологичните условия в страната кметовете на редица градове обявявиха следващите два дни - 27 и 28 февруари за неучебни, оповестява Фокус. 
Със заповед на кмета на община Добрич , Йордан Йорданов 27 и 28 февруари ще бъдат неучебни дни, оповестиха от пресцентъра на Общината. Заради усложнената метеорологична конюнктура и предстоящите минусови температури, със заповед на кмета на Смолян Николай Мелемов дните 27 и 28 февруари са оповестени за неучебни за ОУ „ Св.Кирил и Методий ” в с. Смилян и ОУ „ Св.Кирил и Методий ” в с. Момчиловци . За всички останали образователни заведения на територията на община Смолян неучебни са дните 27, 28 февруари и 1 март, в това число. Детските градини ще работят.Учебните часове в Сливенско са понижени както и в учебните заведения в общините Нова Загора , Котел и сливенското село Блатец .Кметът на Община Търговище доктор Дарин Димитров разгласи за неучебни 27 и 28 февруари за всички учебни заведения на територията на общината. 27 и 28 февруари ще бъдат неучебни и в общините  Попово и Антоново . В тридневна дървена почивка излизат децата в община Опака , оповестява Елка Станчева, шеф на Регионалното ръководство на образованието в Търговище.Във връзка с усложнената зимна конюнктура, ниските температури и невъзможността за осъществяване на естествен образователен развой в учебните заведения и детските градини на територията на община Каолиново , Шуменско, 27 и 28 февруари ще бъда неучебни за всички учебни заведения на територията на общината, а за детските градини до 2 март.Заради предстоящите ниски температури, 27 и 28 февруари ще бъдат неучебни за учениците в община Дулово , заяви кметът на Шумен доктор Юксел Ахмед.Занятия във всички учебни заведения и детски градини на територията на община Лозница са прекъснати от през днешния ден до 28 февруари в това число по заповед на кметана общината Айхан Хашимов.Със заповед на кмета на Община Суворово , Варненско, се стопират образователните занятия на 27 и 28 февруари в СУ „ Н. Й. Вапцаров “ в Суворово, ОУ „ Христо Ботев “ в село Чернево и ОУ „ Христо Ботев “ в село Николаевка.27 и 28 февруари са неучебни дни за учебните заведения в община Вълчи дол , Варненско поради влошената метеорологична конюнктура.
От през днешния ден са прекъснати и образователните занятия в община  Оряхово . Те ще бъдат възстновени в четвъртък на 1 март.

Неучебни са идващите два дни в СУ „ В. Левски “ – Девня и ОУ „ Св. св. Кирил и Методий “ – Девня .

Със заповедна шефа на ОУ „ Иван Вазов “ в село Любен Каравелово 27 февруари е разгласен за неучебен ден.

Учениците в Бяла също излизат в тридневна почивка от 27 февруари до 1 март, в това число, поради влошената метеорологична конюнктура.

Със заповед на шефа дните 27 и 28 февруари са оповестени за неучебни за ОУ „ Св. Кл. Охридски “ в село Изворско , ОУ „ Хр. Смирненски “ в село, ОУ „ Св. Кл. Охридски “ – с. Кичево .

Със заповед на кмета на Община Суворово дните 27 и 28 февруари са оповестени за неучебни дни в СУ „ Н. Й. Вапцаров “ – Суворово , ОУ „ Хр. Ботев “ – Чернево и ОУ „ Хр. Ботев “ – Николаевка .

Неучебни са 27, 28 февруари и 1 март за всички учебни заведения на територията на община Каварна .

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР