Поради засилен интерес към в УМБАЛ Проф. д-р Александър Чирков

...
Поради засилен интерес към в УМБАЛ Проф. д-р Александър Чирков
Коментари Харесай

УМБАЛ Проф. д-р Александър Чирков“ предлага безплатни кардиологични прегледи през август

Поради засилен интерес към в УМБАЛ " Проф. доктор Александър Чирков " интервала за прегледи ще бъде продължен.

От 3-ти до края на август месец, пациентите ще имат опция да ревизират сърцето си гратис всеки ден от 08:30 до 14:30 часа в дежурния кабинет на Медицински център " Св. Екатерина ". За записване е належащо да се обадят на телефон 02/9159 586 или 02/9159 585.

Безплатната профилактика ще включва обзор от доктор , премерване на артериалното налягане и ЕКГ, без потребност от направление от персонален доктор. През интервала от 17-ти до 28-ми юли 2023 година, са прегледани 80 пациента, от които 29 бяха ориентирани за Холтер ЕКГ и АН, а 17 - за високоспециализирани кардиологични проучвания.

В медицинския център на УМБАЛ " Проф. доктор Александър Чирков ", експерти в региона на урологията ще правят безвъзмездни урологични прегледи през целия август . Това включва и ехография на пикочо-отделителната система.

Специалистите ще съветват гратис в сряда и четвъртък от 09:00 до 15:00 часа и петък от 09:00 до 12:00 часа. Желаещите да запишат час за обзор могат да го създадат на същите телефонни номера, които се употребяват за кардиологичните прегледи.
 Лекарите чакат страната да се заеме с контрола на профилактичните прегледи
Лекарите чакат страната да се заеме с контрола на профилактичните прегледи

Никъде по света медиците не налагали глоби
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР