Поради това, че голяма част от столичани са на море,

...
Поради това, че голяма част от столичани са на море,
Коментари Харесай

В отпускарския сезон ремонтът на релсите на трамвай 5 не води до големи задръствания

Поради това, че огромна част от столичани са на море, трафикът в столицата не е толкоз претрупан, колкото всекидневно сме привикнали да бъде. В столицата текат редица поправки, измежду който е този в квартал Княжево, където тече ремонтът на трамвайната линия на трамвай номер 5, съобщи кореспондент на БГНЕС.


В късния неделен следобяд, на споделеното трасе в кв. Княжево и бул. „ Цар Борис III, където се реализират ремонтните действия на трамвайната линия номер 5, придвижването не беше затруднено и не се образуваха толкоз огромни опашки. Движението на коли се реализира в една лента и с краткотрайна светофарна уредба, с цел да има придвижване в двете направления. За влизане в София се употребява маршрутът през ул. Любляна, а за излизане от столицата - ул. Цар Борис III, с цел да се избегне скупчването и попадането в запушване.


Ремонтът на пътният сектор започва на 13 май тази година като с изключение на ремонта на трамвайната линия, който тече сега, редом можем да забележим, че тече и построяването на нови тротоари, както и ново улично осветяване.


Постепенно се вижда, че колите, които минават през този сектор се усилват и довечера се чака трафикът да се ускори, заради завръщането на софиянци назад в столицата след почивните дни и придвижването в този сектор да се затрудни и евентуално даже да се образуват тапи. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР