Поради силния вятър и паднали дървета е преустановено движението на

...
Поради силния вятър и паднали дървета е преустановено движението на
Коментари Харесай

Ураганният вятър спря движението на влаковете в междугарието Пловдив – Филипово

Поради мощния вятър и паднали дървета е прекратено придвижването на влаковете в междугарието Пловдив – Филипово, оповестиха от НКЖИ. Движението е пренасочено през жп гара Скутаре. Има нарушавания в графика на придвижване на влаковете. Аварийни екипи на железопътната компания работят по премахване на повредите по контактната мрежа.

От рано сутринта и всички екипи на „ Градини и паркове “ в Пловдив са на терен и не престават да отстраняват вредите, нанесени от ураганния вятър в града, който е с пориви до над 100 км/час.

До късно нощес 4 екипа са съумели да отстранен над 20 паднали огромни дървета по подадени сигнали. Постъпили са в допълнение още 18 сигнала – за ул. „ Росен “, „ Ракита “, „ Авксентий Велешки “, „ Бадемите “, „ Нестор Арабаджиев “, „ Радецки “ и „ Капитан Райчо “, бул. „ България “ и други места в града. От общината оповестиха, че ще бъде обезпечено и непрекъснато дежурство на чиновниците на предприятието.

Не се чака утихване на ураганния вятър в Пловдив през днешния ден, а съгласно метеорологичните прогнози – и на следващия ден. От локалната администрация приканват да се заобикаля прекосяването и паркирането на коли под дървета.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР