Поради продължаващата ескалация на военния конфликт на територията на Държавата

...
Поради продължаващата ескалация на военния конфликт на територията на Държавата
Коментари Харесай

„България Еър“ анулира полета си за Тел Авив тази вечер

Поради продължаващата ескалация на военния спор на територията на Държавата Израел „ България Еър “ е принудена да анулира полет по линията София - Тел Авив - София, плануван за политане от София в 23.30 ч. на 9 октомври с връщане от Тел Авив в 4.50 на 10 октомври. Това оповестиха от националния транспортьор на страницата си във фейсбук.

Оттам прецизират, че анулацията се постанова поради засилените ограничения за сигурност във въздушното пространство над Израел с оглед гарантиране сигурността на всички пасажери, водачите и кабинния екипаж на самолетната компания.

„ Бихме желали да ви уверим, че националният транспортьор продължава да търси способи за транспорт по постоянната си линия на сънародниците ни зад граница и непознатите жители, искащи да изоставен страната “, показва от „ България Еър “.

Към момента полета до и от Тел Авив на 12 октомври (четвъртък) е плануван за осъществяване без смяна в разписанието.

„ България Еър “ разрешава безвъзмездна смяна по всички закупени билети за пътешестване до и от Тел Авив до края на октомври, като новоиздадените билети би трябвало да бъдат в границите на една година.

Националният транспортьор сервира своите извинения на пасажерите от засегнатите полети, показват от „ България Еър “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР