Поради планов ремонт на „Булгартрансгаз” ЕАД ще бъде спряно подаването

...
Поради планов ремонт на „Булгартрансгаз” ЕАД ще бъде спряно подаването
Коментари Харесай

Кв. Овча купел остава без топла вода заради профилактика

Поради планов ремонт на „ Булгартрансгаз” ЕАД ще бъде спряно подаването на природен газ към част от топлоизточниците на София.
За интервала от 07.00 часа на 29 август до 07.00 часа на 31 август без топлата вода ще бъдат клиентите от квартал „ Овча купел “ от 1-ва до 6-та част в това число, осведомят от „ Топлофикация София”.
Екипите на сдружението ще употребяват посочения интервал, с цел да извършат планови поправки във всички региони на „ Овча купел”. Целта е да се минимизират неудобствата за клиентите и да не се постанова наново прекъсване на топлата вода в тези региони.
В останалите квартали, които се зареждат от ОЦ „ Земляне”, топлата вода няма да бъде спряна в посочения интервал. Инженерите на „ Топлофикация София” ЕАД започнаха нужните механически решения и това ще даде опция тези квартали да бъдат трансферирани към различни топлоизточници.
От сдружението напомнят на клиентите от кварталите „ Красна поляна “ – 1, 2 и 3 част, „ Западен парк “, „ Гевгелийски “, „ Разсадника “, „ Илинден “ и „ Сердика “, че няма смяна в в началото оповестените дати за осъществяване на профилактика от 27 август до 31 август.
От „ Топлофикация София” твърдят, че ще бъдат положени оптимални старания дейностите да бъдат изпълнени в границите на посочения период. Дружеството има цялостна подготвеност да пусне топлата вода незабавно след приключването на ремонтните работи на „ Булгартрансгаз”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР