Поради огромния интерес на феновете, в продажба са пуснати допълнителни

...
Поради огромния интерес на феновете, в продажба са пуснати допълнителни
Коментари Харесай

Свършиха местата за 6-тите 359 Hip-Hop Awards 2018

Поради големия интерес на почитателите, в продажба са пуснати спомагателни 50 билета за правостояща зона за церемонията по връчването на 6-тите хип-хоп награди. На 8.02 от 20.00 часа зала EFE на хотел Маринела чака феновете на хип-хоп културата у нас за грандиозно шоу, топ реализатори и стремително афтър празненство.

За първи път петкратния притежател на купата Най-добър рапър ще бъде водещ на сцена,заедно с две прелестни дами Елена Брусарска и Калина Паскалева. Участие в церемонията по раздаването на 6-тите хип-хоп награди ще вемат Dim4ou, ALEX P., SECTA, Големия & Nomebuskeis, Murda Boyz.

Организаторите от 359 Awards са подготвили незабарвимо афтър празненство, в което ще се включат 100 KILA, Dim4ou, DIONA, DJ George и DJane Alexа. Он лайн и SMS гласуването за номинираните актьори и планове на 6-тите Годишни хип-хоп награди към този момент затвори, остава да забележим спечелилите!

Последни изключителни билети можете да намерите в мрежата на Eventim http://www.eventim.bg/bg/bileti/hip-hop-nagradi-359-awards-2018-sofia-efe-hotel-marinela-483072/event.html или да заявите на телефон 0879444485.

Настаняването стартира в 19.30 часа, а наличието на лица под 18 години, даже и с компаньон, е аболютно неразрешено. Организаторите са подготвили доста атрактивни промоции от сътрудниците на събитието, и едно незабравимо хип хоп празненство, което си заслужава да видите!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР