Поради обилното снеготопене остава опасността от падащи камъни в пътния

...
Поради обилното снеготопене остава опасността от падащи камъни в пътния
Коментари Харесай

Опасност от падащи камъни между Асеновград и Смолян

Поради изобилното снеготопене остава заплахата от падащи камъни в пътния сектор Асеновград-Смолян. Това сподели за Радио " Фокус " – Пловдив дежурен чиновник в Областно пътно управление-Пловдив. Пътните настилки по усойните и планински региони са мокри.
Проходът Троян-Кърнаре остава затворен за придвижване на всички моторни транспортни средства. Забранено е прекосяването на МПС над 12 тона по пътищата Поповица-Болярци и Югово-Лъки-Здравец, в сектора град Лъки-пътно кръстовище за хижа Момчил левент. Движението по пътя Пловдив – Асеновград, от изхода на град Пловдив до отклонението за летището, се прави в двете посоки в едното платно в посока Асеновград, заради спешни ремонтни действия в сектора. Срокът за осъществяването им е до 25 март.
Трафикът на територията на град Пловдив е претрупан към този час на деня. Задръствания се образуват по булевардите " Цар Борис III Обединител ", " Христо Ботев ", " Шести септември ", " Васил Априлов ", " Руски " и " Пещерско шосе ", както и по входно-изходните артерии на града.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР