Поради многото завърнали се от работа в Италия, Испания и

...
Поради многото завърнали се от работа в Италия, Испания и
Коментари Харесай

Принудителни мерки във Вършец заради много завърнали се от Италия и Испания

Поради многото завърнали се от работа в Италия, Испания и други страни с висок % болни от ковид хора, с решение на общинския спешен щаб във Вършец и заповед на кмета на общината Иван Лазаров се взеха съществени ограничения.

Ограничава се излизането от квартал "Изток " на повече от един човек от домакинство - за закупуване на хранителни артикули, медикаменти и други артикули от първа нужда, оповестиха от локалната администрация, представени от BulNews.

Заповедта влиза в действие от през днешния ден, а контролът по осъществяването й се разпорежда на районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи във Вършец. Тя не се отнася за хората, които излизат от квартал "Изток ", с цел да отидат до работните си места в други елементи на Вършец или в други селища.

Освен ограничаване за излизане от квартала се постановат и други превантивни ограничения за предотвратяване от ковид - да не се събират повече от двама души на открити и закрити публични места в квартала, при посещаване на локални търговски обекти да се съблюдава разстояние 2 метра сред купувачите и т.н.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР